Blog

Gospelkoor The Witnesses geeft 2 concerten met Dwight Dissels.

Datum: 19-02-18
Als koor en als dirigent werk je wekelijks aan het repertoire, de sound van het koor en aan nog veel meer dingen die een koor zo tof maken! Dit met als doel het toewerken naar het moment om dit aan het publiek te mogen tonen. Hoe gaaf is het dan om dit op 13 oktober zelfs tijdens twee concerten te mogen doen en dat met niemand minder dan de bekende gospelzanger Dwight Dissels! 
[ Lees verder ]

Pianist Dennis de Bruijn en allesvooreenfeest.nl hebben elkaar gevonden.

Datum: 16-02-18
Eind 2017 zijn pianist Dennis de Bruijn en Allesvooreenfeest.nl een samenwerking met elkaar aangegaan. Dit met het doel om voor beide partijen een win-win situatie te creëren. In dit artikel verteld Allesvooreenfeest.nl waarom en hoe zij dit doen. 
[ Lees verder ]

Bezorgde dankbaarheid!

Datum: 31-12-16
In de afgelopen week was ik aan het nadenken over de balans van het jaar 2016. Op persoonlijk vlak was het een prachtig jaar maar op maatschappelijk vlak is het een roerig jaar geweest en al snel komen dan termen naar boven als terreurdaden, oorlogen, vervolging, natuurrampen, hongersnood, haat, groeiende onverdraagzaamheid, harder wordende samenleving en aan dit rijtje zijn nog genoeg negatieve gebeurtenissen en gevoelens toe te voegen.
[ Lees verder ]

Trouwseizoen vol muzikale vlinders

Datum: 19-07-16
De afgelopen maanden vlogen de vonken ervan af, de vlinders waren niet aan te slepen (de tissues trouwens ook niet) en het ja-woord heeft al veelvuldig geklonken. Het trouwseizoen is in volle gang!
[ Lees verder ]

2014 een jaar om snel te vergeten? Nee toch?!

Datum: 31-12-14
Wat voor een jaar was 2014 voor jou? Een jaar om met plezier op terug te kijken of was het een jaar wat je liever had overgeslagen? Vandaag was er een onderzoek waaruit bleek dat de meeste Nederlanders dit jaar liever hadden overgeslagen! Is dat heel gek? Ik denk het niet maar toch denk ik er anders over! Zowel persoonlijk als met alles wat er gebeurd in de wereld! 
[ Lees verder ]

Kerstconcerten met Berdien Stenberg

Datum: 19-12-14
Kerstconcerten zijn er elk jaar weer genoeg maar dit jaar is het wel heel bijzonder! Namelijk een tour met de bekendste fluitiste van Nederland, Berdien Stenberg! 
[ Lees verder ]

Terugblik 2013 en op naar 2014!

Datum: 31-12-13
Op dit moment is 2013 alweer bijna voorbij. Wat gaat dat toch ongelofelijk hard! Voor mij is dit altijd een moment om even terug te kijken maar ook om vooruit te kijken naar wat er komt!
[ Lees verder ]

Dennis speelt op de Margriet Winter Fair

Datum: 02-10-13
Soms heb je optredens waar je erg naar uitziet. Op 19, 20 en 21 november speel ik op de Margriet Winter Fair 2013 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ik heb er nu al zin in. 
[ Lees verder ]

Heerlijk muzikaal weekend!

Datum: 21-09-13
Gisteren heb ik twee trouwdiensten mogen spelen in Sluipwijk. De eerste trouwdienst was met zangeres Eveline Cocu. Wat een topper!
[ Lees verder ]

Vandaag cd-opname gehad

Datum: 04-07-13
Vandaag cd-opname gehad. Was een leuke, gezellige en intensieve dag. 
[ Lees verder ]

Pagina's

CONTACT

Dennis de Bruijn Music
Mobiel: (06) 239 204 96
E-mail: info@dennisdebruijn.nl