Datum: 31-12-14
Auteur: Dennis de Bruijn
Alweer een jaar voorbij! Wat is het weer snel gegaan en wat is er veel gebeurd. Op persoonlijk gebied maar natuurlijk nog veel meer in "de grote wereld". Mooie dingen maar ook hele trieste dingen zoals de ramp met vlucht MH17, alle gebeurtenissen rond I.S., grote groepen vluchtelingen, (politieke) onrusten in grote delen van de wereld, christenvervolging en nog veel meer. Als je het nieuws leest zou je er haast depressief van worden. Vandaag hoorde ik op radio 1 dat de meeste Nederlanders het een jaar vonden om snel te vergeten. Als je alle gebeurtenissen in de wereld erbij pakt is het zeker zwaar jaar geweest, maar..! Er is zoveel meer!!
 
In hetzelfde item op radio 1 hoorde ik dat het in Denemarken bij 1 grote krant gebruikelijk is om 1 negatief item op te volgen met een positief item. Sommige beweren zelfs dat dit 1 van de redenen is waarom de mensen in Denemarken al jaren de gelukkigste mensen op aarde zijn. Of dit zo is weet ik niet maar ik vond het wel een goed idee! Zou in Nederland ook geen kwaad kunnen!
Er zijn alleen al in Nederland zoveel prachtige initiatieven zoals Serious Request in het groot maar ook in elke gemeente in het klein. We hebben duizenden vrijwilligers voor de meest uiteenlopende organisaties en verenigingen. Door onderzoeken krijgen we steeds meer antwoorden op o.a. medisch en technologisch gebied, we leven steeds langer, kwaliteit van leven gaat omhoog en er is nog veel meer! We mogen alleen al dankbaar zijn dat we in Nederland leven.
Er is hier rust, rijkdom, goede medische zorg, goede faciliteiten maar zeker ook iets als Godsdienstvrijheid. Elke zondag 2 keer naar de kerk, alle kerkelijke activiteiten, kooravonden, vele concerten, christelijke programma's op T.V., wat een zegen!
 
Op persoonlijk vlak is het een erg druk jaar geweest. Met minder leuke dingen maar vooral met leuke dingen! Mooie optredens gehad met gospelkoor Elim, mooie concerten gegeven met o.a. Berdien Stenberg, dat we als gezin een gezond jaar hebben gehad en het nieuws dat we in april 2015 een 2e dochter of zoon mogen ontvangen. Wat een zegen en wat ben ik hier dankbaar voor!
 
Met Oud & Nieuw bestaat er ook een traditie, goede voornemens! Normaal ben ik daar niet zo van maar dit jaar heb ik die wel. Meer tijd voor het gezin, meer tijd voor studie maar ook meer tijd voor mijn relatie met God. Dit gaat consequenties hebben aangezien ik die tijd nu simpelweg niet heb, tenminste niet als ik nog enige nachtrust wil hebben. Welke consequenties dat worden is nog niet helemaal bekend maar daarover binnenkort zeker meer. 
 
Voor het nieuwe jaar staan er alweer mooie dingen op de planning qua muziek en op persoonlijk gebied. Ik kijk dan ook uit naar al het moois dat gaat komen in 2015! Ook zullen er weer dingen gebeuren die het tegengestelde van mooi zijn. Ik hoop daarin op en bid voor een wereld waarbij men respect heeft voor elkaars mening, geloof en opvatting!

CONTACT

Dennis de Bruijn Music
Mobiel: (06) 239 204 96
E-mail: info@dennisdebruijn.nl

Dennis de Bruijn scoort gemiddeld een 9.810 uit 79 beoordelingen.