Datum: 19-12-14
Auteur: Dennis de Bruijn
Voor vele organisten en pianisten is kerst het moment om een ware marathon te houden met concerten en optredens. Ook voor mij is dit al heel wat jaren het geval. Het begint bijna een traditie te worden en als ik gezond mag blijven zal het ook de komende jaren weer zo zijn.
Elk jaar zitten er kerstdiners bij, concerten met de koren die ik mag dirigeren of begeleiden. Dit is absoluut geweldig om te doen maar er zit toch elk jaar wel een muzikaal hoogtepunt bij. Dit jaar zijn er het zelfs 6 en dit komt door een concerttour met de bekenste fluitiste van Nederland, Berdien Stenberg.
Voor velen is Berdien Stenberg bekend van het nummer "Rondo Russo". We hebben er nu 4 concerten opzitten in Apeldoorn, Hardinxveld, Alkmaar en Thorn. Allemaal geweldige locaties en prachtige orgels! We hebben er nog 2 te gaan en wel in de Martinikerk in Groningen en woensdag in het Bosch Art Center in Den Bosch! Alle concerten zijn met groot koor, orkest, mezzo-sopraan, piano en orgel. Geweldig om hier onderdeel van uit te mogen maken! 

CONTACT

Dennis de Bruijn Music
Mobiel: (06) 239 204 96
E-mail: info@dennisdebruijn.nl

Dennis de Bruijn scoort gemiddeld een 9.810 uit 79 beoordelingen.