Datum: 16-02-18
Auteur: Dennis de Bruijn

Waarom deze samenwerking
Zo wordt de organisatie niet alleen gemakkelijk maar ook heel leuk. Zoek wat je nodig hebt in een uitgebreid aanbod vol kwaliteit en variatie. Dennis de Bruijn en allesvooreenfeest.nl hebben elkaar gevonden in een succesvolle samenwerking, want nu is hij nog sneller en beter te vinden als veelzijdig muzikant met groot improvisatietalent op piano en orgel.

Muziek draagt bij aan een mooie herinnering
Muziek maakt het leven mooier. Muziek geeft een gebeurtenis meer kleur, meer diepte, meer emotie. Hierover zal bijna iedereen het wel eens zijn. De juiste muziek voor de juiste gelegenheid, zal deze gelegenheid extra glans geven en een unieke herinnering voor de aanwezigen vormen.

De juiste muziek voor iedere gelegenheid
Achtergrondmuziek op een receptie of zakelijke bijeenkomst, vrolijke muziek op een feest of evenement, muziek rondom een trouwerij en de feestelijke momenten daarna. Met een goede pianist – solo of samen met een band – breng je sfeer op iedere bijeenkomst.

allesvooreenfeest.nl brengt vraag en aanbod samen
Zoveel gelegenheden, zoveel smaken, zoveel muzikanten. Mooie muziek op jouw feest of evenement is één ding, maar hoe vind je nou juist die pianist die jouw feest bijzonder gaat maken? Allesvooreenfeest.nl biedt een groot online platform waar je alles vindt voor jouw feest, evenement of gelegenheid. Het grootste aanbod voor locaties, catering, aankleding en entertainment vind je hier overzichtelijk bij elkaar gebracht. Op allesvooreenfeest.nl vinden de feestvierders en de feestmakers elkaar.

Van klassiek tot top 40, solo of met band
Dennis de Bruijn is een talentvol, kundig muzikant. Een virtuoos op de piano en het orgel, die zijn toehoorders weet te raken met klassieke klanken of een populair repertoire al naar gelang de soort muziek waar de gelegenheid om vraagt. Muziek op maat voor grote of kleine groepen, solo, als begeleiding bij koren of samenzang of in samenwerking met andere muzikanten, ensembles of bands.

CONTACT

Dennis de Bruijn Music
Mobiel: (06) 239 204 96
E-mail: info@dennisdebruijn.nl

Dennis de Bruijn scoort gemiddeld een 9.810 uit 79 beoordelingen.