Datum: 31-12-13
Auteur: Dennis de Bruijn
Muzikaal 2014 - Dennis de Bruijn Music

Wanneer ik terugkijk naar 2014 kan ik niet anders dan concluderen dan dat het muzikaal en persoonlijk een geweldig jaar is geweest! Ik heb mogen spelen op ongeveer 30 bruiloften, tientallen concerten, vele optredens en meer dan 100 kerkdiensten. Daarnaast zijn er nog de koren waar ik wekelijk met veel enthousiasme naar toe ga en de leerlingen die ik wekelijks met plezier lesgeef!
Ook dit jaar ben ik veel nieuwe mensen tegen gekomen, zowel op muzikaal als op persoonlijk vlak. Wat een rijkdom is het om met zoveel verschillende mensen muziek te mogen maken en dat er ook nog vriendschappen uit ontstaan!

Muzikale hoogtepunten dit jaar waren de concerten met Reni & Elisa Krijgsman en de afscheidsdienst van de Plusband met Martin Brand. Naast deze grote concerten is het ook geweldig om een kerstdiner te spelen in een tehuis. Dat heb ik dit afgelopen maand meerdere malen mogen doen en wat is de dankbaarheid van die mensen geweldig. Of het nu gaat om een tehuis van ouderen of daklozen, het was elke keer mooi om te zien dat mensen genieten en dit ook laten blijken. Ik hoop dit nog lang te mogen doen! 

Het nieuwe jaar belooft ook alweer veel moois! Er staan heel wat bruiloften en concerten in de planning en er komen ook nog wat nieuwe projecten aan waar ik een andere keer meer over zal vertellen! Ik hoop dit jaar vele van jullie te ontmoeten of van dienst te mogen zijn! 

Ik wil jullie een geweldig mooi 2014 toewensen met gezondheid, geluk en liefde! 

CONTACT

Dennis de Bruijn Music
Mobiel: (06) 239 204 96
E-mail: info@dennisdebruijn.nl

Dennis de Bruijn scoort gemiddeld een 9.810 uit 79 beoordelingen.