Datum: 19-07-16
Auteur: Dennis de Bruijn

De afgelopen maanden vlogen de vonken ervan af, de vlinders waren niet aan te slepen (de tissues trouwens ook niet) en het ja-woord heeft al veelvuldig geklonken. Het trouwseizoen is in volle gang!

Trouwdatum kiezen
Het traditionele trouwseizoen is ongeveer van april t/m september met als absolute topmaanden de maanden mei en juni. Deze trend bestaat al jaren en zal waarschijnlijk nog vele jaren zo blijven. Je kan je afvragen waarom, want de belangrijkste reden, het weer, blijkt een steeds minder grote zekerheid te zijn. En als we de weermannen en -vrouwen mogen geloven zal het weer in de komende jaren alleen maar onvoorspelbaarder worden. Toch kan ik de afweging goed begrijpen want zelf ben ik ook in juni getrouwd. Waarom? Juist, je raadt het al!

Genietend werken
Zelf speel ik als pianist op vele bruiloften en het is vanaf april tot begin juli dan ook altijd een flinke uitdaging om alle uitnodigingen goed in te plannen. Maar... het is gelukt! In deze maanden mag ik spelen op tientallen bruiloften wat heerlijk is om te doen. Het mooie aan dit werk, is dat je van tevoren het bruidspaar leert kennen en samen nadenkt over de ideale invulling als het gaat om bijvoorbeeld de indeling van de avond, het afstemmen van het repertoire en de samenstelling van mogelijke muzikanten. Op de dag zelf blijft het bijzonder dat je een bijdrage mag leveren aan één van de meest bijzondere momenten in iemands leven!

Ver weg en dichtbij
Met het spelen op zoveel bruiloften heb je het voorrecht om op vele mooie locaties te komen. De eerste helft van dit trouwseizoen zat bomvol mooie locaties in Nederland en daarbuiten. Van prachtige landerijen buiten in de zon tot sfeervolle landhuizen waar de romantiek van af spat. De meest indrukwekkende locatie was toch wel kasteel Jemeppe in België. Echt zo’n locatie waar alles klopt! Er is wel een voorwaarde en dat is dat je gek bent op grote kastelen! 

En nu?
Nu nagenieten van alle bruiloften en genieten van een heerlijke vakantie om rond half augustus weer vol enthousiasme te spelen op dagen dat de vonken ervan af spatten, de vlinders niet in bedwang te houden zijn en het ja-woord nog vele malen zal gaan klinken!

CONTACT

Dennis de Bruijn Music
Mobiel: (06) 239 204 96
E-mail: info@dennisdebruijn.nl

Dennis de Bruijn scoort gemiddeld een 9.810 uit 79 beoordelingen.