Foto Dennis de Bruijn dirigent bij concert met Dwight Dissels

Dirigent

Naast pianist en organist is Dennis de Bruijn tevens verbonden als dirigent aan meerdere koren. Ook treedt hij op als dirigent bij speciale projecten zoals musicals, theaterstukken en andere evenementen.

Dirigent gospelkoor The Witnesses

Sinds 18 februari 2017 is Dennis dirigent bij gospelkoor The Witnesses uit Ermelo. Dit koor repeteert elke week en is een jonge en zeer enthousiaste groep mensen die een passie hebben voor zingen! Het repertoire bestaat voornamelijk uit Sela, Hillsong, (black) gospels en Opwekking. In oktober 2018 heeft het koor 2 concerten gegeven met Dwight Dissels en Trinity! In 2019 mocht het koor optreden met Gerald Troost en in 2023 is 'The Messiah' van het Oslo Gospel Choir uitgevoerd! 

Dirigent gospelkoor Elim

Vanaf 2011 is Dennis dirigent bij gospelkoor Elim uit Bergambacht. Zij zingen Engels- en Nederlandstalige gospel- en opwekkingsliederen en geven regelmatig grote uitvoeringen waarvan elk jaar 2 grote concerten met een bekende christelijke artiest. Zo werden in 2013 en 2014 concerten gegeven met Reni & Elisa Krijgsman, in 2015 met Kees Kraayenoord en in 2016 en 2017 met Elise Mannah. In maart 2019 heeft dit koor 2 concerten gegeven met Martin Brand en in 2022 weer met Elise Mannah. Op dit moment staat er een geweldig concert gepland met Joke Buis en band! 

Dirigent gospelkoor Candela

Het nieuwste koor waar Dennis dirigent is, is gospelkoor Candela uit Renswoude. Sinds september 2021 mag hij zich dirgent van dit koor noemen. Candela heeft ruim 50 leden en repeteert elke maandagavond vol enhousiasme voor de uitvoeringen die gepland staan. Elk jaar organiseren zijn zelf een aantal optredens maar daarnaast worden ze ook regelmatig uitgenodigt om mee te werken aan optredens en concerten.

Dirigent gospelkoor Ha Kol Tsa Ier

Sinds januari 2019 is Dennis de Bruijn dirigent van Gospelkoor Ha Kol Tsa Ier uit Ederveen. Dit is een groep ambitieuze mensen die graag met elkaar zingen en een uitdaging niet uit de weg gaan.

Op zoek naar een dirigent?

Heb je een speciale uitvoering en zoek je een dirigent? Of heeft jouw koor, ensemble of band een dirigent nodig? Neem dan gerust contact op met Dennis de Bruijn

CONTACT

Dennis de Bruijn Music
Mobiel: (06) 239 204 96
E-mail: info@dennisdebruijn.nl