Foto Dennis de Bruijn dirigent bij concert met Dwight Dissels

Dirigent

Naast pianist en organist is Dennis de Bruijn tevens verbonden als dirigent aan meerdere koren. Ook treedt hij op als dirigent bij speciale projecten zoals musicals, theaterstukken en andere evenementen.

Dirigent gospelkoor The Witnesses

Sinds 18 februari 2017 is Dennis dirigent bij gospelkoor The Witnesses uit Ermelo. Dit koor repeteert elke week op woensdagavond en is een jonge en zeer enthousiaste groep mensen die een passie hebben voor zingen! Het repertoire bestaat voornamelijk uit Sela, Hillsong, (black) gospels en Opwekking. In oktober 2018 heeft het koor 2 concerten gegeven met Dwight Dissels en Trinity! In 2019 mocht het koor optreden met Gerald Troost.

Dirigent gospelkoor Elim

Op dinsdagavond is Dennis dirigent bij gospelkoor Elim uit Bergambacht. Zij zingen Engels- en Nederlandstalige gospel- en opwekkingsliederen en geven regelmatig grote uitvoeringen waarvan elk jaar 2 grote concerten met een bekende christelijke artiest. Zo werden in 2013 en 2014 concerten gegeven met Reni & Elisa Krijgsman, in 2015 met Kees Kraayenoord en in 2016 en 2017 met Elise Mannah. In maart 2019 heeft dit koor 2 concerten gegeven met Martin Brand. Op 11 juni 2022 staat er weer concerten gepland met Elise Mannah & band!

Dirigent gospelkoor Candela

Het nieuwste koor waar Dennis dirigent is, is gospelkoor Candela uit Renswoude. Sinds september 2021 mag hij zich dirgent van dit koor noemen. Candela heeft 35 leden en repeteert elke maandagavond vol enhousiasme voor de uitvoeringen die gepland staan. Elk jaar organiseren zijn zelf een aantal optredens maar daarnaast worden ze ook regelmatig uitgenodigt om mee te werken aan optredens en concerten.

Dirigent koor Sint Caecillia

Op maandagmiddag is Dennis actief als dirigent van het Sint Caecilia koor uit Loenen aan de Vecht. Dit is een gemengd zangkoor, dat als hoofdtaak heeft de wekelijkse liturgie in de Loenense St. Ludgeruskerk van de mis en gezangen te voorzien. 

Dirigent gospelkoor Ha Kol Tsa Ier

Sinds januari 2019 is Dennis de Bruijn dirigent van Gospelkoor Ha Kol Tsa Ier uit Ederveen. Dit is een groep ambitieuze mensen die graag met elkaar zingen en een uitdaging niet uit de weg gaan. Zo is het koor in februari begonnen met The Messiah van het Oslo Gospel Choir wat zij rond pasen 2020 hopen uit te voeren. Een groot project met schitterende muziek! Het koor repetereert om donderdagavond in Ederveen. 

Op zoek naar een dirigent?

Heb je een speciale uitvoering en zoek je een dirigent? Of heeft jouw koor, ensemble of band een dirigent nodig? Neem dan gerust contact op met Dennis de Bruijn

CONTACT

Dennis de Bruijn Music
Mobiel: (06) 239 204 96
E-mail: info@dennisdebruijn.nl