Reviews

Lees hieronder de reviews over Dennis de Bruijn.

Annelies

5

Een pianist vinden op internet is een gok, maar wat pakte dat fantastisch uit. Bij het eerste telefoontje was er enthousiasme voor het muzikaal begeleiden van mijn levensverhaal op mijn 80e verjaardag. Of de liedjes nu uit de oude doos kwamen of modern, klassiek of juist niet: Dennis speelde ongeveer 18 stukken, die ik van tevoren gevraagd had, een meesterlijk concertje bij mijn geschiedenis. Met een lach en een traan was dit optreden weer heel iets anders, Dennis, bedankt, zonder internet en jouw fantastische pianospel was dit feestje nooit gelukt. 

Elise & Corné

5

We zijn blij dat we Dennis hebben gevraagd om te spelen gedurende onze trouwceremonie en zouden dit dan ook zeker aanbevelen. Communicatie verliep per mail en heel soepel. Dennis heeft veel vrijheid gegeven in wat en wanneer we iets wilden laten spelen en heeft daarin ook geadviseerd. Hij heeft voor ons een mix aan klassieke muziek en opwekkingsliederen gespeeld. Wij en onze gasten genoten van zijn prachtige pianospel. Dennis wist de juiste emoties te vertalen in de muziek. Ook voor speciale verzoeken draait hij zijn hand niet om. Kortom, niet meer twijfelen, maar gewoon doen!

Dennis, enorm bedankt voor alles!

Van Houten

5

Na onze trouwzaal te hebben bezocht waren wij direct van mening dat we een pianist moesten hebben voor onze ceremonie. Wij stuitten op de website van Dennis en hebben hem een hele uitgebreide mail gestuurd, waarop we vrij snel antwoord kregen. Het kennismakingsgesprek was erg fijn, zo bleek Dennis erg meedenkend, was niets hem te gek en heeft hij zelfs wat stukjes laten horen op de piano. Tijdens de ceremonie klonk zijn pianospel prachtig en was het echt van grote toegevoegde waarde voor de beleving van het moment! Onze gasten vonden het een leuke verassing. Bedankt Dennis!

Mariëlle & Roy

5

Iedereen die op zoek is naar een allround professional op de piano, stop NU met verder zoeken. Dennis heeft tijdens onze ceremonie gespeeld en schakelde moeiteloos tussen klassiek en pop. Hij wist steeds de juiste snaar te raken en net zo belangrijk, hij is een sociale, meedenkende, flexibele persoon.
Dennis enorm bedankt!

Marieke

5

Sprakeloos, prachtig en compleet overweldigd!

Echt bijzonder hoe snel er geschakeld kon worden toen ik last minuten toch besloot live muziek toe te voegen aan mijn boeklancering. Het was fantastisch, prachtig en ook de reacties uit de zaal waren lovend! Dennis, enorm bedankt voor je muzikale toevoeging!

Geert

5

Dennis en Eveline pasten zich naadloos aan onze wensen aan met als resultaat een enorm gezellige avond. We kregen van onze gasten veel enthousiaste reacties over jullie bijdrage (muziek en zang) aan het feest.

Joanne

5

Dennis heeft tijdens onze bruiloft de pianomuziek verzorgd. Ontzettend genoten en ook van onze gasten kregen wij veel leuke reacties op de muziek.
Van top 40 tot klassiek, Dennis kan alles prachtig spelen!

Rolanda & Erjan

5

Vanaf het begin dat we Dennis benaderden hadden we een goed gevoel bij hem. Dennis is een sociale, gezellige en getalenteerde pianist en hij wist zijn enthousiasme zeker op ons over te brengen. Hij was daarin toch wat bescheiden, merkten we op de dag zelf. We werden enorm verrast door zijn talent. Dennis speelde tijdens onze ceremonie, de kerkdienst en ook 's avonds met een gitarist erbij. We kregen erg leuke reacties van de gasten en er hing een relaxte sfeer, wat absoluut te danken was aan zijn aanwezigheid. Kortom; we bevelen Dennis zeker aan bij anderen.

Sophie & Mark

5

Dennis en zijn collega's hebben echt geweldig gespeeld op ons bruiloftsfeest! Wij hebben ontzettend genoten, en onze gasten ook. Van het begin tot het einde werd er gedanst en de reacties waren zeer positief.

Dennis is zeer betrokken. Door vergunningsproblemen moesten wij 3 weken voordat onze bruiloft plaatsvond, switchen van trouwlocatie. Dat bracht flink wat stress met zich mee, maar Dennis dacht in alles met ons mee en was super flexibel. Echt geweldig! Daarnaast hebben we de communicatie met Dennis als heel prettig ervaren. Dennis reageert snel en heeft geluisterd naar al onze wensen qua muziek.

Super veel dank Dennis en als we ooit nog eens een feestje mogen geven, dan weten we je zeker te vinden! Dikke aanrader en 5 sterren.

Ani & Robin

5

Dankzij Dennis hebben een onvergetelijke trouwceremonie gehad. De manier waarop hij speelde was erg professioneel en onze gasten waren erg onder de indruk. Bij andere gelegenheden zullen wij zeker weer gebruik maken van zijn diensten.

Linda & Peter

5

Wat hebben we genoten van jullie. Dennis op de piano en Eveline met zang. Gezellige mensen met een hele mooie muzikale bijdrage.
Zowel buiten tijdens de ceremonie als binnen in de zaal. Voor herhaling vatbaar. Bedankt!

Rinske & Jurriaan

5

De pianomuziek van Dennis was echt een verrijking voor onze bruiloft! Het zorgde voor een hele fijne sfeer. Zowel wij als onze gasten hebben ervan genoten. Ook de vriendelijkheid van Dennis en de prettige communicatie konden we erg waarderen.

Gijs & Vera

5

We hadden Dennis als pianist tijdens onze trouwceremonie. Zijn muzikale bijdrage maakte het helemaal af! De pianobegeleiding gaf precies dat stukje extra sfeer en beleving wat je wilt. Ook in het contact vooraf verliep alles zeer prettig.

Alberto en Laurens

5

Voor onze trouwdag waren we op zoek naar muzikale omlijsting van onze ceremonie. Online vonden wij Dennis de Bruijn, waarbij Dennis vanaf het begin actief meegedacht heeft hoe wij het mooiste van de ceremonie konden maken.
Uiteindelijk waren wij heel blij met het resultaat; de gekozen muziek was prachtig gespeeld en iedereen complimenteerde ons ermee. Al met al een onvergetelijke dag en we kunnen Dennis van harte aanbevelen aan anderen.

Jan & Jose

5

Dennis is zeer betrokken en wil het de klant graag naar het zin maken. Hij heeft samen met Eveline (zangeres) bijgedragen aan een mooi feest voor ons.
Onze gasten waren zeer enthousiast, met name omdat er tijdens de avond geïmproviseerd werd door de aanvragen van liedjes.
Eén en al luisterplezier, voor iedereen een aanrader om Dennis te benaderen om een feest met muziek te ondersteunen.

Annika & Jon

5

Dennis made my daughters dream wedding come true filling the atmosphere with beautiful music … he listened to what she wanted and really understood picking up the style she was after with ease.  The maximum score would highly recommend. You won’t be disappointed!  He was also able to recommended and help arrange a wonderful violinist Heleen!

Angela & Maarten

5

Dennis music was precious. Thanks to him our ceremony and reception were as romantic and beautiful as we wanted them to be. His professionalism and excellence were exactly what we were looking for. We are very happy we found him and are very grateful to him for being so flexible and for making our day extra special.

Svetlana & Sjoerd

5

Dennis inhuren is een echte aanrader!
Wij zijn zeer te spreken over Dennis! Dennis is heel vriendelijk, professioneel en de communicatie verloopt heel soepel. Op zijn aanraden hebben wij genoten van live piano (Dennis) en cello (Ivan) tijdens ons diner. Dennis en Ivan hebben de nummers gespeeld die tijdens onze ceremonie zijn gedraaid en niet alleen wij, maar ook onze gasten konden hun optreden zeer waarderen.

Pauline & Remko

5

De aanwezigheid van Dennis was een grote toevoeging op onze bruiloft. Met zijn achtergrond pianospel tijdens het diner zorgde hij voor nog meer sfeer. We hadden al snel door dat hij een hele goede pianist is.
De communicatie was van het begin tot het einde ook super verlopen. We zullen hem zeker aanbevelen!

Klaasje & Willem

5

WAUW, wat hebben Dennis en Ivan prachtig gespeeld op onze bruiloft!! Wij hebben ontzettend genoten en we hebben heel veel positieve reacties gehad van onze gasten. Het contact met Dennis was daarbij ook erg prettig. Dennis is erg vriendelijk, enthousiast en denkt echt mee. Zo kwam Dennis met het idee om een cello bij de piano te voegen. Dit klonk ook echt fantastisch en maakte het tot een hele gezellige sfeer! Kortom, echt een aanrader om Dennis op je bruiloft te laten spelen!! Nogmaals hartelijk dank Dennis!!

Pagina's

Pianist Dennis de Bruijn - Dennis tilt staand Nord Stage 3 voor zich

CONTACT

Dennis de Bruijn Music
Mobiel: (06) 239 204 96
E-mail: info@dennisdebruijn.nl

Dennis de Bruijn scoort gemiddeld een 1010 uit 120 beoordelingen.