Reviews

Lees hieronder de reviews over Dennis de Bruijn.

Rinske & Jurriaan

5

De pianomuziek van Dennis was echt een verrijking voor onze bruiloft! Het zorgde voor een hele fijne sfeer. Zowel wij als onze gasten hebben ervan genoten. Ook de vriendelijkheid van Dennis en de prettige communicatie konden we erg waarderen.

Gijs & Vera

5

We hadden Dennis als pianist tijdens onze trouwceremonie. Zijn muzikale bijdrage maakte het helemaal af! De pianobegeleiding gaf precies dat stukje extra sfeer en beleving wat je wilt. Ook in het contact vooraf verliep alles zeer prettig.

Alberto en Laurens

5

Voor onze trouwdag waren we op zoek naar muzikale omlijsting van onze ceremonie. Online vonden wij Dennis de Bruijn, waarbij Dennis vanaf het begin actief meegedacht heeft hoe wij het mooiste van de ceremonie konden maken.
Uiteindelijk waren wij heel blij met het resultaat; de gekozen muziek was prachtig gespeeld en iedereen complimenteerde ons ermee. Al met al een onvergetelijke dag en we kunnen Dennis van harte aanbevelen aan anderen.

Jan & Jose

5

Dennis is zeer betrokken en wil het de klant graag naar het zin maken. Hij heeft samen met Eveline (zangeres) bijgedragen aan een mooi feest voor ons.
Onze gasten waren zeer enthousiast, met name omdat er tijdens de avond geïmproviseerd werd door de aanvragen van liedjes.
Eén en al luisterplezier, voor iedereen een aanrader om Dennis te benaderen om een feest met muziek te ondersteunen.

Annika & Jon

5

Dennis made my daughters dream wedding come true filling the atmosphere with beautiful music … he listened to what she wanted and really understood picking up the style she was after with ease.  The maximum score would highly recommend. You won’t be disappointed!  He was also able to recommended and help arrange a wonderful violinist Heleen!

Angela & Maarten

5

Dennis music was precious. Thanks to him our ceremony and reception were as romantic and beautiful as we wanted them to be. His professionalism and excellence were exactly what we were looking for. We are very happy we found him and are very grateful to him for being so flexible and for making our day extra special.

Svetlana & Sjoerd

5

Dennis inhuren is een echte aanrader!
Wij zijn zeer te spreken over Dennis! Dennis is heel vriendelijk, professioneel en de communicatie verloopt heel soepel. Op zijn aanraden hebben wij genoten van live piano (Dennis) en cello (Ivan) tijdens ons diner. Dennis en Ivan hebben de nummers gespeeld die tijdens onze ceremonie zijn gedraaid en niet alleen wij, maar ook onze gasten konden hun optreden zeer waarderen.

Pauline & Remko

5

De aanwezigheid van Dennis was een grote toevoeging op onze bruiloft. Met zijn achtergrond pianospel tijdens het diner zorgde hij voor nog meer sfeer. We hadden al snel door dat hij een hele goede pianist is.
De communicatie was van het begin tot het einde ook super verlopen. We zullen hem zeker aanbevelen!

Klaasje & Willem

5

WAUW, wat hebben Dennis en Ivan prachtig gespeeld op onze bruiloft!! Wij hebben ontzettend genoten en we hebben heel veel positieve reacties gehad van onze gasten. Het contact met Dennis was daarbij ook erg prettig. Dennis is erg vriendelijk, enthousiast en denkt echt mee. Zo kwam Dennis met het idee om een cello bij de piano te voegen. Dit klonk ook echt fantastisch en maakte het tot een hele gezellige sfeer! Kortom, echt een aanrader om Dennis op je bruiloft te laten spelen!! Nogmaals hartelijk dank Dennis!!

Marco & Mariska

5

Het contact met Dennis was vanaf het begin direct goed en daarbij kwam Dennis met het goede idee om er een cellist aan toe te voegen (Ivan). Dennis en Ivan konden onze muzikale wensen perfect invullen en aanvullen, waardoor onze bruiloft nog completer was. Veel gasten waren ook heel enthousiast over de muziek. Wij hebben de hele dag kunnen genieten van de prachtige muziek van Dennis en Ivan!

Daniel

5

Dennis is een erg vriendelijke en goed benaderbare pianist. We hadden hem last minute (2 weken voor de bruiloft) gevraagd of hij als verrassing op een bruiloft wilde optreden, waarop wij meteen een enthousiast antwoord ontvingen. Hij was direct betrokken, én hij heeft, zelfs in dit kleine tijdsbestek, kunnen voldoen aan onze verzoeken (nummers). Het was fijn dat hij meedacht in oplossing en flexibel was op de locatie (corona-restricties).

Darja & Johnathan

5

Dennis en Ivan zorgden voor een mooie sfeer op onze bruiloft. Wij hebben maar één specifiek nummer doorgegeven en dit hebben zij ook fantastisch gespeeld. De rest van de nummers hebben wij volledig aan hen overgelaten en ook dit hebben zij uitstekend gedaan. Dennis en Ivan hebben verder ook perfect ingespeeld op ieder onderdeel van de ceremonie. Wij en de gasten hebben er volop van genoten, waarvoor dank!

Jordy & Liesbeth

5

Dennis' pianospel kende ik al, waardoor ik hem al ruim van tevoren had gevraagd om te komen spelen op onze bruiloft. Vanwege de corona tijd werd natuurlijk de kerkdienst anders ingericht dan we een jaar van tevoren hadden bedacht. We hebben het als heel prettig ervaren dat Dennis met ons meedacht over mogelijkheden en ook ideeën en opties gaf. Dankzij hem hadden we ook drie prachtige zangers op onze bruiloft! We hebben GE-NO-TEN van zijn pianospel, en dat dan ook nog eens in combinatie met die stemmen. Echt een fantastische dienst, mede dankzij Dennis.

Nogmaals heel hartelijk dank!

Corline & Martin

5

Wij kenden Dennis van tevoren nog niet, maar we hadden er alle vertrouwen in dat onze receptieavond een feestje werd dankzij hem. Dit bleek dan ook daadwerkelijk zo te zijn. Wat een topsfeertje maakt hij ervan! Alleen maar leuke reacties van onze gasten en ook wijzelf vonden het heerlijk om Dennis als pianist te hebben. Als we het konden overdoen zou hij er zeker weer bij zijn! Kortom: echt een aanrader tijdens je bruiloft.

Frauke

5
Een 50 jarige verjaardag vieren in corona tijd.
Dennis maakt er samen met Pearl een topfeest van. Hij speelt 5 sterren muziek en Pearl kan gewoon prachtig zingen, een cadeautje!
Voor wat betreft de voorbereiding, de performance zelf en ook de afwikkeling. Dennis werkt zeer professioneel en doet dat op een zeer aangename manier.
Het is een plezier om mee samen te werken. Kortom erg blij met mijn keuze en graag tot een volgende keer.

Judith & John

5

Dennis dacht met ons mee en gaf ook de opties om bij de ceremonie en in de kerk te spelen. Dit wilden we wel doen, en we vonden dit super. Zeker omdat het voor Dennis een erg lange dag zou worden en hij dit geen probleem vond. We mochten zelf kiezen wat er zou worden gespeeld. Dennis gaf hierin ook nog tips, omdat we er niet helemaal uitkwamen. Ook hierin dacht hij goed met ons mee en keek hij naar wat bij onze interesse lag.

De piano was rustig op de achtergrond aanwezig, precies wat we wilden. Vooral met de feestavond was dit een erg leuke toevoeging en Dennis speelde prachtig Onze gasten waren ook erg positief hierover en vonden het passen bij de feestavond. Dennis was er de hele dag en het was leuk om te zien, dat hij ook contact had met de gasten en het naar zijn zin had.
Dennis is een echte aanrader om als pianist op je bruiloft of feest te laten spelen!

Sanne & Maarten

5

Dennis, we vonden je werkelijk fantastisch spelen! Het was mede door jou zo’n mooie, fijne en romantische sfeer tijdens het diner. De ceremoniemeester heeft genoten van een mini prive-concert vooraf van Yann Tiersen! En mijn broer van Pirates tijdens het diner.
We vonden het super speciaal. Maximale 5 sterren verdien je van ons en alle gasten! Bedankt dat je alle moeite voor ons hebt gedaan en hopelijk heb je zelf ook plezier gehad.

Charlotte & Jelle

5

Dennis heeft onze bruiloft met zijn prachtige pianospel tot een onvergetelijke ervaring gemaakt. Al bij het eerste contact voelde het goed. Dennis reageert snel, denkt mee en voelt goed aan wat de wensen zijn. We hebben een lijstje gestuurd van nummers die we graag gespeeld wilden hebben. Het klonk geweldig tijdens de bruiloft, precies zoals we hoopten. En na de bruiloft heeft hij de gespeelde medley gestuurd tegen een kleine meerprijs. Wij raden hem absoluut aan! Charlotte en Jelle.

Marie-José & Jesse

5

Lang gezocht met veel spanning naar een pianist want wie kan nou echt mooi einaudi spelen! “Dat kan ik zeker” was Dennis zijn reactie en na de eerste mail vertrouwde we hem eigenlijk al meteen de muziek van onze trouw dag toe. Dennis speelt wat je vraagt niks is te gek voor hem, hij is meedenkend en betrekt de kinderen er bij. Als we ooit weer een pianist zoeken, mail ik zeker Dennis! 

Bedankt Dennis voor je prachtige muziek.

Bas & Nelleke

5

Dennis en Jaap hebben een geweldige bijdrage geleverd op de feestavond van onze bruiloft. Jullie hebben er een heel gezellig avond van gemaakt met ''onze'' muziek. Voor de bruiloft hebben wij een lijst gestuurd met onze wensen. Geweldig om zo de hele avond telkens weer een bekend nummer te horen. Dennis en Jaap, enorm bedankt! Het was geweldig en zeker weten een aanrader!

Pagina's

Pianist Dennis de Bruijn - Dennis tilt staand Nord Stage 3 voor zich

CONTACT

Dennis de Bruijn Music
Mobiel: (06) 239 204 96
E-mail: info@dennisdebruijn.nl

Dennis de Bruijn scoort gemiddeld een 1010 uit 109 beoordelingen.