Reviews

Lees hieronder de reviews over Dennis de Bruijn.

Marieke

5

Sprakeloos, prachtig en compleet overweldigd!

Echt bijzonder hoe snel er geschakeld kon worden toen ik last minuten toch besloot live muziek toe te voegen aan mijn boeklancering. Het was fantastisch, prachtig en ook de reacties uit de zaal waren lovend! Dennis, enorm bedankt voor je muzikale toevoeging!

Geert

5

Dennis en Eveline pasten zich naadloos aan onze wensen aan met als resultaat een enorm gezellige avond. We kregen van onze gasten veel enthousiaste reacties over jullie bijdrage (muziek en zang) aan het feest.

Joanne

5

Dennis heeft tijdens onze bruiloft de pianomuziek verzorgd. Ontzettend genoten en ook van onze gasten kregen wij veel leuke reacties op de muziek.
Van top 40 tot klassiek, Dennis kan alles prachtig spelen!

Rolanda & Erjan

5

Vanaf het begin dat we Dennis benaderden hadden we een goed gevoel bij hem. Dennis is een sociale, gezellige en getalenteerde pianist en hij wist zijn enthousiasme zeker op ons over te brengen. Hij was daarin toch wat bescheiden, merkten we op de dag zelf. We werden enorm verrast door zijn talent. Dennis speelde tijdens onze ceremonie, de kerkdienst en ook 's avonds met een gitarist erbij. We kregen erg leuke reacties van de gasten en er hing een relaxte sfeer, wat absoluut te danken was aan zijn aanwezigheid. Kortom; we bevelen Dennis zeker aan bij anderen.

Sophie & Mark

5

Dennis en zijn collega's hebben echt geweldig gespeeld op ons bruiloftsfeest! Wij hebben ontzettend genoten, en onze gasten ook. Van het begin tot het einde werd er gedanst en de reacties waren zeer positief.

Dennis is zeer betrokken. Door vergunningsproblemen moesten wij 3 weken voordat onze bruiloft plaatsvond, switchen van trouwlocatie. Dat bracht flink wat stress met zich mee, maar Dennis dacht in alles met ons mee en was super flexibel. Echt geweldig! Daarnaast hebben we de communicatie met Dennis als heel prettig ervaren. Dennis reageert snel en heeft geluisterd naar al onze wensen qua muziek.

Super veel dank Dennis en als we ooit nog eens een feestje mogen geven, dan weten we je zeker te vinden! Dikke aanrader en 5 sterren.

Ani & Robin

5

Dankzij Dennis hebben een onvergetelijke trouwceremonie gehad. De manier waarop hij speelde was erg professioneel en onze gasten waren erg onder de indruk. Bij andere gelegenheden zullen wij zeker weer gebruik maken van zijn diensten.

Linda & Peter

5

Wat hebben we genoten van jullie. Dennis op de piano en Eveline met zang. Gezellige mensen met een hele mooie muzikale bijdrage.
Zowel buiten tijdens de ceremonie als binnen in de zaal. Voor herhaling vatbaar. Bedankt!

Rinske & Jurriaan

5

De pianomuziek van Dennis was echt een verrijking voor onze bruiloft! Het zorgde voor een hele fijne sfeer. Zowel wij als onze gasten hebben ervan genoten. Ook de vriendelijkheid van Dennis en de prettige communicatie konden we erg waarderen.

Gijs & Vera

5

We hadden Dennis als pianist tijdens onze trouwceremonie. Zijn muzikale bijdrage maakte het helemaal af! De pianobegeleiding gaf precies dat stukje extra sfeer en beleving wat je wilt. Ook in het contact vooraf verliep alles zeer prettig.

Alberto en Laurens

5

Voor onze trouwdag waren we op zoek naar muzikale omlijsting van onze ceremonie. Online vonden wij Dennis de Bruijn, waarbij Dennis vanaf het begin actief meegedacht heeft hoe wij het mooiste van de ceremonie konden maken.
Uiteindelijk waren wij heel blij met het resultaat; de gekozen muziek was prachtig gespeeld en iedereen complimenteerde ons ermee. Al met al een onvergetelijke dag en we kunnen Dennis van harte aanbevelen aan anderen.

Jan & Jose

5

Dennis is zeer betrokken en wil het de klant graag naar het zin maken. Hij heeft samen met Eveline (zangeres) bijgedragen aan een mooi feest voor ons.
Onze gasten waren zeer enthousiast, met name omdat er tijdens de avond geïmproviseerd werd door de aanvragen van liedjes.
Eén en al luisterplezier, voor iedereen een aanrader om Dennis te benaderen om een feest met muziek te ondersteunen.

Annika & Jon

5

Dennis made my daughters dream wedding come true filling the atmosphere with beautiful music … he listened to what she wanted and really understood picking up the style she was after with ease.  The maximum score would highly recommend. You won’t be disappointed!  He was also able to recommended and help arrange a wonderful violinist Heleen!

Angela & Maarten

5

Dennis music was precious. Thanks to him our ceremony and reception were as romantic and beautiful as we wanted them to be. His professionalism and excellence were exactly what we were looking for. We are very happy we found him and are very grateful to him for being so flexible and for making our day extra special.

Svetlana & Sjoerd

5

Dennis inhuren is een echte aanrader!
Wij zijn zeer te spreken over Dennis! Dennis is heel vriendelijk, professioneel en de communicatie verloopt heel soepel. Op zijn aanraden hebben wij genoten van live piano (Dennis) en cello (Ivan) tijdens ons diner. Dennis en Ivan hebben de nummers gespeeld die tijdens onze ceremonie zijn gedraaid en niet alleen wij, maar ook onze gasten konden hun optreden zeer waarderen.

Pauline & Remko

5

De aanwezigheid van Dennis was een grote toevoeging op onze bruiloft. Met zijn achtergrond pianospel tijdens het diner zorgde hij voor nog meer sfeer. We hadden al snel door dat hij een hele goede pianist is.
De communicatie was van het begin tot het einde ook super verlopen. We zullen hem zeker aanbevelen!

Klaasje & Willem

5

WAUW, wat hebben Dennis en Ivan prachtig gespeeld op onze bruiloft!! Wij hebben ontzettend genoten en we hebben heel veel positieve reacties gehad van onze gasten. Het contact met Dennis was daarbij ook erg prettig. Dennis is erg vriendelijk, enthousiast en denkt echt mee. Zo kwam Dennis met het idee om een cello bij de piano te voegen. Dit klonk ook echt fantastisch en maakte het tot een hele gezellige sfeer! Kortom, echt een aanrader om Dennis op je bruiloft te laten spelen!! Nogmaals hartelijk dank Dennis!!

Marco & Mariska

5

Het contact met Dennis was vanaf het begin direct goed en daarbij kwam Dennis met het goede idee om er een cellist aan toe te voegen (Ivan). Dennis en Ivan konden onze muzikale wensen perfect invullen en aanvullen, waardoor onze bruiloft nog completer was. Veel gasten waren ook heel enthousiast over de muziek. Wij hebben de hele dag kunnen genieten van de prachtige muziek van Dennis en Ivan!

Daniel

5

Dennis is een erg vriendelijke en goed benaderbare pianist. We hadden hem last minute (2 weken voor de bruiloft) gevraagd of hij als verrassing op een bruiloft wilde optreden, waarop wij meteen een enthousiast antwoord ontvingen. Hij was direct betrokken, én hij heeft, zelfs in dit kleine tijdsbestek, kunnen voldoen aan onze verzoeken (nummers). Het was fijn dat hij meedacht in oplossing en flexibel was op de locatie (corona-restricties).

Darja & Johnathan

5

Dennis en Ivan zorgden voor een mooie sfeer op onze bruiloft. Wij hebben maar één specifiek nummer doorgegeven en dit hebben zij ook fantastisch gespeeld. De rest van de nummers hebben wij volledig aan hen overgelaten en ook dit hebben zij uitstekend gedaan. Dennis en Ivan hebben verder ook perfect ingespeeld op ieder onderdeel van de ceremonie. Wij en de gasten hebben er volop van genoten, waarvoor dank!

Jordy & Liesbeth

5

Dennis' pianospel kende ik al, waardoor ik hem al ruim van tevoren had gevraagd om te komen spelen op onze bruiloft. Vanwege de corona tijd werd natuurlijk de kerkdienst anders ingericht dan we een jaar van tevoren hadden bedacht. We hebben het als heel prettig ervaren dat Dennis met ons meedacht over mogelijkheden en ook ideeën en opties gaf. Dankzij hem hadden we ook drie prachtige zangers op onze bruiloft! We hebben GE-NO-TEN van zijn pianospel, en dat dan ook nog eens in combinatie met die stemmen. Echt een fantastische dienst, mede dankzij Dennis.

Nogmaals heel hartelijk dank!

Pagina's

Pianist Dennis de Bruijn - Dennis tilt staand Nord Stage 3 voor zich

CONTACT

Dennis de Bruijn Music
Mobiel: (06) 239 204 96
E-mail: info@dennisdebruijn.nl

Dennis de Bruijn scoort gemiddeld een 1010 uit 116 beoordelingen.