Pianist

Dennis de Bruijn is een bevlogen en enthousiaste pianist die bekend staat vanwege zijn frisse en vrolijke manier van musiceren. Doordat hij beschikt over een zeer breed repertoire is Dennis inzetbaar op vele gelegenheden. Naast dat Dennis veel optredens en concerten solo speelt, musiceert hij ook graag met solisten, bands en ensembles.

 • Dennis de Bruijn pianist

  Pianist bruiloft

  Muziek geeft een bruiloft wat extra's maar live muziek geeft een extra dimensie aan de mooiste dag van jullie leven. Met plezier en enthousiasme verzorgt Dennis als bruiloft pianist de muziek tijdens het burgerlijk huwelijk, de ceremonie, kerkdienst, receptie en feest.

 • Pianist Dennis de Bruijn - Nord Stage 3 - Handen

  Pianist verjaardag

  Live pianomuziek op een verjaardagsfeest geeft de mogelijkheid om te zorgen voor extra sfeer, gespreksstof of interactieve momenten qua muziek. Dennis heeft ruime ervaring als pianist bij verjaardagsfeesten en denkt graag met u mee.

 • Dennis de Bruijn pianist

  Pianist receptie

  Tijdens de receptie van een bijzondere gebeurtenis, zoals een huwelijksjubileum, verjaardag of afscheid verzorgt pianist Dennis de Bruijn graag de muzikale omlijsting. Live muziek, in stijl en met grote eigen inbreng in stijl, sfeer en repertoire.

 • Pianist Dennis de Bruijn - Nord stage 3 - Handen 2

  Pianist uitvaart

  Pianist Dennis de Bruijn zorgt ervoor dat u ondanks het verdriet kunt terugkijken op mooie, persoonlijke en passende muziek tijdens de uitvaart voor een prachtige herinnering.

 • Dennis de Bruijn pianist

  Pianist diner

  Of het gaat om een zakendiner, galadiner of een diner tijdens een bruiloft, live pianomuziek geeft altijd een positieve impuls aan de sfeer en beleving van de gasten. Dennis de Bruijn heeft ruime ervaring als diner pianist en beschikt over een breed repertiore. 

 • Dennis de Bruijn pianist

  Begeleidend pianist

  Zoek je een begeleidend pianist voor bij een uitvoering van je koor, een concert van je orkest of jouw optreden als solist?  Dennis de Bruijn speelt graag samen met muzikanten om de uitvoering tot een succes te maken.

 • Dennis de Bruijn pianist

  Pianist beurs & congres

  Wanneer je een congres of beurs organiseert, kun je live muziek inzetten als instrument om de beleving van de bezoekers te stimuleren. Dennis de Bruijn helpt je graag bij de invulling hiervan.

 • Dennis de Bruijn

  Pianist achtergrondmuziek

  Live achtergrondmuziek voor extra sfeer op vrijwel elke gelegenheid! Pianist Dennis de Bruijn verzorgt dit graag voor u als solist of met versterking van een zanger(es) of muzikant! Achtergrondmuziek zoals u het wilt! 

Pianist gezocht?

Ben je op zoek naar een pianist voor een bruiloft, congres, receptie of andere gelegenheid? Wil je een professionele en enthousiaste pianist inhuren? Neem dan contact op met Dennis de Bruijn voor meer informatie!

Marieke

5
Sprakeloos, prachtig en compleet overweldigd! Echt bijzonder hoe snel er geschakeld kon worden toen ik last minuten toch besloot live muziek toe te voegen aan mijn boeklancering. Het was fantastisch, prachtig en ook de...

Geert

5
Dennis en Eveline pasten zich naadloos aan onze wensen aan met als resultaat een enorm gezellige avond. We kregen van onze gasten veel enthousiaste reacties over jullie bijdrage (muziek en zang) aan het feest.
Dennis de Bruijn scoort gemiddeld een 1010 uit 116 beoordelingen.

CONTACT

Dennis de Bruijn Music
Mobiel: (06) 239 204 96
E-mail: info@dennisdebruijn.nl