Dennis de Bruijn pianist

Pianist bruiloft

Jullie trouwdag moet natuurlijk een geweldig mooie dag zijn, een onvergetelijke herinnering voor de rest van jullie leven.

Live muziek op elk moment

Burgerlijk huwelijk, ceremonie, kerkelijke inzegening, diner, receptie en feest moeten tot in de puntjes goed geregeld zijn zodat jullie volop van deze speciale dag kunnen genieten. Bij al deze onderdelen is het een grote meerwaarde om dit in te vullen met live muziek. Bij deze invulling helpt pianist Dennis de Bruijn jullie graag.

Jullie favoriete muziek

Tijdens jullie bruiloft zijn er tal van bijzondere momenten die muzikaal ingekleurd kunnen worden. Zoals bij binnenkomst in het stadhuis, het wisselen van de trouwringen en de openingsdans van de feestavond.
Dennis de Bruijn is een veelzijdige bruiloft pianist met een groot repertoire. Hij kan aan vrijwel al jullie muzikale wensen voldoen om het precies die sfeer te geven die jullie graag willen hebben.

Van klassiek tot pop

Dennis de Bruijn is een allround pianist voor jullie bruiloft, zeker ook qua repertoire. Op de officiële momenten kunnen jullie bijvoorbeeld kiezen voor klassieke stukken of mooie ballads. Tijdens de receptie en het feest kunnen jullie natuurlijk kiezen voor achtergrondmuziek naar wens maar als jullie van dansen houden behoort dansmuziek ook zeker top de opties.  

Van bruiloft pianist tot complete band

Voor alle onderdelen geldt dat er desgewenst een zanger, zangeres, solo instrument of zelfs een band kan worden inschakelt. Zo kan alles worden gedaan om jullie plaatje helemaal compleet te maken.
Met plezier, enthousiasme en professionaliteit komt Dennis alleen tot met een volledige band jullie trouwdag van muziek voorzien, om zo jullie mooie dag nog mooier te maken!

Geen piano of vleugel op de locatie aanwezig? Geen probleem!

Natuurlijk zijn er locaties die beschikken of prachtige vleugel of piano. Vaak is het echter zo dat er op de locatie geen goede piano of vleugel aanwezig is. Dit is geen enkel probleem. Dennis kan zijn Nord Piano 3 stagepiano meenemen waar schitterende pianoklanken inzitten. Daarnaast is het ook mogelijk om een vleugel te huren. Vaak is dit een Yamaha C7 die wordt gebracht, ter plekke wordt gestemd en uiteraard ook weer wordt opgehaald. Zo zijn jullie ten allen tijden voorzien van hoogwaardige pianoklanken.

Hebben jullie vragen over Dennis de Bruijn als bruiloft pianist of willen jullie van gedachte wisselen over de muzikale invulling van jullie trouwdag? Neem dan gerust contact op met Dennis.
 

Judith & John

5
Dennis dacht met ons mee en gaf ook de opties om bij de ceremonie en in de kerk te spelen. Dit wilden we wel doen, en we vonden dit super. Zeker omdat het voor Dennis een erg lange dag zou worden en hij dit geen probleem...

Sanne & Maarten

5
Dennis, we vonden je werkelijk fantastisch spelen! Het was mede door jou zo’n mooie, fijne en romantische sfeer tijdens het diner. De ceremoniemeester heeft genoten van een mini prive-concert vooraf van Yann Tiersen...
Dennis de Bruijn scoort gemiddeld een 1010 uit 94 beoordelingen.

CONTACT

Dennis de Bruijn Music
Mobiel: (06) 239 204 96
E-mail: info@dennisdebruijn.nl