Dennis de Bruijn pianist

Live achtergrondmuziek met piano voor elke gelegenheid

Achtergrondmuziek

Achtergrondmuziek hoort u overal. In de winkelstraat, de wachtkamer, op een woonboulevard,  met sporten, een evenement en bij vele andere gelegenheden. Bij het inzetten van achtergrondmuziek is het belangrijk om te beseffen dat de muziek in dienst staat van het beoogde doel. Dit doel is vaak om de sfeer te verhogen.
Achtergrondmuziek moet prettig in het gehoor liggen en zoals het woord al zegt, op de achtergrond aanwezig zijn. Het moet uiteraard mogelijk zijn om op een normale en rustige manier met elkaar te kunnen praten. Kortom, als het er niet is wordt het gemist, is het er wel, valt het nauwelijks op. 
 

Live achtergrondmuziek

Live achtergrondmuziek heeft een duidelijke meerwaarde ten opzichte van muziek die afgespeeld wordt. Dit omdat de muzikant kan inspelen op de sfeer en situatie. Dennis de Bruijn verzorgt al vele jaren achtergrondmuziek op verschillende momenten en evenementen en beschikt dan ook over een zeer ruime ervaring om de sfeer op het moment aan te voelen en daar het repertoire en de speelstijl op af te stemmen.
 

Pianomuziek als achtergrondmuziek

Pianist Dennis de Bruijn verzorgt zeer geregeld de achtergrondmuziek tijdens bruiloften, recepties, feesten, verjaardagen, diners, zakelijke bijeenkomsten en zelfs rondom grote concerten. Dit kan met enkel een piano maar dit kan naar wens uitgebreid worden met bijvoorbeeld zang, een solo instrument of een combo. Het repertoire wordt altijd in overleg samengesteld zodat de gelegenheid op muzikaal gebied een persoonlijk touch krijgt. 
 
Dennis helpt u graag. Door zijn professionele manier van werken bent u verzekerd van een fijne samenwerking én hoge kwaliteit muziek! Neem voor meer informatie gerust contact op met Dennis.