Pianist Dennis de Bruijn - Nord Stage 3 - Handen

Pianist verjaardag

Live pianomuziek op uw of jouw verjaardag

Muziek is er op een verjaardagsfeest vrijwel altijd. Vaak wordt dit afgespeeld waar het feest gehouden wordt of wordt de muziek geregeld met een usb-stick of muzieklijst. Wel eens gedacht aan live pianomuziek op uw of jouw verjaardag? Dit is zeker mogelijk. Dennis de Bruijn heeft dit inmiddels al tientallen malen mogen doen.
 

Live achtergrondmuziek

Live pianomuziek heeft een grote meerwaarde ten opzichte van muziek die afgespeeld wordt. De muzikant kan inspelen op de situatie. Dit doet Dennis als geen ander. Alleen of samen met een zanger(es), instrumentalist  of band voelt hij de sfeer aan en speelt hierop in door de speelstijl en het repertoire zo nodig aan te passen. Hiernaast is er zeker de mogelijkheid voor verzoeknummers, een spontane dans of gasten die iets willen voordragen met begeleiding.
 

Repertoire

Het repertoire wordt in overleg samengesteld. Geef gerust uw favoriete stukken, nummers, artiesten of bands door en Dennis doet zijn uiterste best om zo veel mogelijk verzoeken in te studeren en te laten horen. Vrijwel alles is mogelijk dus geef vooral op wat u of jij mooi vindt ook al lijkt het in eerste instantie niet meteen geschikt voor piano. Hoe eerder de verzoeken bekend zijn hoe meer tijd Dennis heeft om deze voor te bereiden. Mocht het echt niet mogelijk zijn zal Dennis dit uiteraard ruim van tevoren aangeven. 
 

Instrument

Uiteraard is het geweldig als op de locatie een gestemde vleugel of piano beschikbaar is. In de praktijk is dit vaak niet het geval. Dennis beschikt zelf over een digitale piano (Nord stage 3) met hierbij een vleugelombouw van Dutch Grand. Dit ziet er prachtig uit en met de professionele apparatuur zijn de pianoklanken niet van echt te onderscheiden! 
Toch de voorkeur voor een echte vleugel? Ook dit is geen probleem! Dennis heeft een directe samenwerking met een vleugelverhuurder waardoor er voor een zeer nette prijs een grote Yamaha vleugel op de locatie staat.
 
Dennis helpt u graag en door zijn professionele manier van werken bent u verzekerd van een fijne samenwerking én hoge kwaliteit muziek! Neem voor meer informatie gerust contact op met Dennis.

AGENDA

  • 08-12-23 Pianist bij een cabaretvoorstelling in de Kromhouthal te Amsterdam.
  • 09-12-23 Pianist bij een trouwceremonie in de Sint-Agathakapel in Kapel Avezaath.
  • 09-12-23 Kerst sing-in met Gospelkoor Hakoltsaier in het Dorpshuis te Ederveen.

CONTACT

Dennis de Bruijn Music
Mobiel: (06) 239 204 96
E-mail: info@dennisdebruijn.nl