Pianist Dennis de Bruijn - Nord stage 3 - Handen 2

Pianist uitvaart

Live pianomuziek voor uitvaart/begrafenis

Naast alle feestelijke momenten zijn er ook droevige momenten in ons leven. Zeker wanneer we afscheid moeten nemen van iemand waar we veel om geven. Om de uitvaart zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken is het vaak erg mooi om te kiezen voor live muziek. Vaak is het geen geheim wat de favoriete muziek was van de overledene. Wat is er mooier dan om juist die muziek live te horen tijdens de uitvaart.
 

Favoriete muziek tijdens de uitvaart

Pianist Dennis de Bruijn heeft ruime ervaring met het spelen op uitvaarten maar ook op andere gelegenheden waardoor zijn repertoire zeer breed is. Het is dan ook vrijwel altijd mogelijk om de gevraagde stukken en nummers ook daadwerkelijk uit te voeren. Mocht er voor Dennis een stuk of nummer onbekend zijn, dan zal hij alles in het werk stellen om dit in de beschikbare tijd in te studeren. De lengte van de muziek is zeker tijdens een uitvaart of begrafenis een belangrijk punt. Zo is het gewenst om de muziek exact zo lang te laten duren als waar de actuele gebeurtenissen van dat moment om vragen. Dankzij zijn opleiding en ervaring en zal Dennis zorgen dat de timing exact klopt.
 

Pianomuziek met extra mogelijkheden

Pianomuziek tijdens een uitvaart of begrafenis is prachtig maar vaak is het zo dat vocale nummers specifiek worden gekozen vanwege de tekst. Het is dan ook zeker mogelijk om de pianomuziek uit te breiden met bijv. een zanger, zangeres of een instrumentalist. Dennis werkt uitsluitend met professionele muzikanten voor de maximale kwaliteit en neemt indien nodig ook een professionele muziekinstallatie mee. 
 

Instrument

Uiteraard is het fijn als er op de locatie een gestemde vleugel of piano beschikbaar is. Het komt echter ook nog vaak voor dat er geen instrument aanwezig is. Dennis beschikt zelf over een digitale piano (Nord stage 3) met hierbij een vleugelombouw van Dutch Grand. Dit ziet er prachtig uit en met de professionele apparatuur zijn de pianoklanken niet van echt te onderscheiden! 
Wanneer er de voorkeur bestaat om toch voor een akoestische vleugel te kiezen is dit ook geen probleem. Dennis heeft een directe samenwerking met een vleugelverhuurder waardoor er voor een zeer nette prijs een grote Yamaha vleugel op de gewenste locatie staat.
 
Dennis helpt u graag en neem gerust contact op met Dennis voor meer informatie of advies.

AGENDA

  • 22-06-24 Optreden gospelkoor The Witnesses bij Fête de la Musique 2024 in Ermelo.
  • 29-06-24 Pianist bij een huwelijks diner op Landgoed De Havixhorst.
  • 02-07-24 Pianist Dennis de Bruijn mag spelen bij een huwelijksdiner in Sint-Oedenrode.

CONTACT

Dennis de Bruijn Music
Mobiel: (06) 239 204 96
E-mail: info@dennisdebruijn.nl