Pianist Dennis de Bruijn - Dennis tilt staand Nord Stage 3 op

Pianoles

Dennis de Bruijn geeft pianoles. Deze lessen worden gegeven in zijn muziekstudio in Benschop. Hier staat een schitterende Steinway concertvleugel welke gebruikt wordt voor de lessen. Naast deze prachtige vleugel staat er tevens een Nord Stage 4 en zeer speciaal. Alles is dus aanwezig om uw pianoles tot een succes te maken.

Lespunten

Dennis geeft les aan zowel beginners als gevorderen van alle verschillende leeftijden. Qua genre is er veel mogelijk. Van klassiek tot populair en alles wat daar tussen zit.

Improviseren

Dennis de Bruijn heeft ondertussen veel complimenten en erkenning gekregen voor zijn improvisatiekunsten. Deze kennis brengt Dennis vol enthousiasme over aan zijn leerlingen. Wil jij graag leren improviseren of wil je juist jouw kennis uitbreiden? Neem dan contact op met Dennis de Bruijn!

Elise & Corné

5
We zijn blij dat we Dennis hebben gevraagd om te spelen gedurende onze trouwceremonie en zouden dit dan ook zeker aanbevelen. Communicatie verliep per mail en heel soepel. Dennis heeft veel vrijheid gegeven in wat en...

Van Houten

5
Na onze trouwzaal te hebben bezocht waren wij direct van mening dat we een pianist moesten hebben voor onze ceremonie. Wij stuitten op de website van Dennis en hebben hem een hele uitgebreide mail gestuurd, waarop we vrij...
Dennis de Bruijn scoort gemiddeld een 1010 uit 119 beoordelingen.

CONTACT

Dennis de Bruijn Music
Mobiel: (06) 239 204 96
E-mail: info@dennisdebruijn.nl